News

Towai Street Alterations

Posted on 21 June, 2012 21:27pm

The Clients approached Archoffice to discuss options to renovate their newly purchased house in St Heliers. Archoffice’s initial response addressed their need for additional space by providing a new floor level above the existing garage for the kids bedrooms, a new bathroom and playarea. This enabled the existing first floor to become a master suite with walk-in wardrobe, ensuite and stunning views to Rangitoto Island. From the street the strong clean lines of the two intersecting gables creates a bold statement with street presence. Downstairs two small extensions meant the living areas could be rearranged to gain a better relationship with one another and allowed for a new contemporary kitchen, living & dining.

Latest Articles

Ponsonby Tce

Central Auckland residential sites are in hot demand and are reaching record prices. These projects often face difficulties with layers of

Park Point, Waiheke Island

Building on Waiheke Island has its challenges but these are more than compensated for by the opportunities that arise within this landscape. The recen

The Edge ASB Theatre

Stage two of The Edge ASB Theatre refurbishment is due to start in December 2012 and involves replacement of the circle seating, handrail upgrades and

Te Rangi Recreation Facility

Archoffice was the selected architect to provide a concept design for Te Rangi Recreation Facility. The plan has been designed with flexibility and po